Team Coaching

Heb jij ook een team waarvan je denkt; Dat kan beter. De teamgeest zit in de fles en blijft daar ook in. Jij als leidinggevende moet het team blijven sturen en corrigeren. Het lijkt wel een voetbalteam dat op degraderen staat. Niet vooruit te branden.

Wat als je nu eens leiding kon geven aan een kampioensteam. Een team dat met veel enthousiasme en onderling plezier haar taken uitvoeren. Zonder dat jij steeds moet bijsturen. Een team dat wil winnen dus.

Team coaching is altijd maatwerk. Daarom bepalen we eerst in een gesprek het doel. Daarna kijken we wat er nodig is om op een ontspannen manier dat doel te bereiken. We kiezen een dag waarop het hele team beschikbaar is om de teamdag te beleven.
Laten we in een gratis intake gesprek bepalen welk maatwerkpakket van jouw team een kampioensteam maakt.

Ik wil samen met jou werken aan:

  • Teams die echt samenwerken.
  • Begrip voor elkaars gedrag en begrijpen waarom iemand zo is.
  • Een veilige manier om elkaar aan te spreken.
  • Begrijpen dat je door samenwerken meer kunt bereiken.
Roy Fleuren | Vervoerscollege Venlo

Roy Fleuren

Directeur Vervoerscollege Venlo

Ik heb Bert leren kennen toen ik zelf behoefte had om met iemand te sparren. Iemand waar je alles tegen kunt zeggen, die zonder oordeel naar je luistert en je op de juiste wijze weet te prikkelen.

Enige tijd later was ik opzoek naar iemand, die voor mijn klanten een training communicatie en sociale vaardigheden kon ontwikkelen en geven. Ik heb zelf de mensen niet in huis voor een dergelijke training en omdat ik geloof in specialisme kwam ik al snel bij Bert uit. Het was het voor mij ook van belang een trainer te zoeken die die klik heeft met deze doelgroep. Voor mij voldeed Bert aan die eisen. Hij is een persoon die gemakkelijk in omgang is en op een positieve manier de mensen weet te motiveren.

Met Bert heb ik een duurzame oplossing gevonden en heb zijn diensten al diverse malen bij andere bedrijven onder de aandacht gebracht.

Download testimonial
Anita de Groot | HR Driessen Speciaal transport B.V. en Driessen Grondwerken B.V.

Anita de Groot

HR Driessen Speciaal transport B.V. en Driessen Grondwerken B.V.

Driessen had net de gevolgen van de kredietcrisis van 2008 tot 2013 achter de rug. Met een reorganisatie als gevolg. Dus toen ik bij Driessen begon was voor mij de situatie zeer herkenbaar en voelde ik mee met de directie en de medewerkers.

De gevolgen van de reorganisatie was dat het bedrijf, vanwege kosten besparingen, enkele wijzigingen in de bedrijfsvoering had moeten doorvoeren. Veranderingen die vooral bij de oudere chauffeurs onbegrip en grote weerstand opriep.

We zijn als bedrijf transparanter geworden en dat wordt enorm gewaardeerd door de medewerkers. We hebben daarbij methodieken en de filosofie van Bert overgenomen.

Download testimonial
Team Coaching | Bert Janssen

Team sessie

  • Indicatie - 1 dagdeel van 4 uur 2.250,- euro (excl.) Afhankelijk van uw wensen.
  • Indicatie - 1 dag van 8 uur 3.950,- euro (excl.) Afhankelijk van uw wensen.
  • facturatie voor afname.

Nieuwgierig hoe we jouw team kampioen maken?

Je mag me bellen +31(0)6 11 48 56 55 en mailen op: Vraag@coachjanssen.nl.